Heart for Spirit

Wie ben ik

Mijn naam is Marlene Barkel. Ik ben medium en trance healing therapeut. Ik houd me bezig met channelling,  psychometrie, fotoreading, trance-healing. Ook ben ik intuïtief tekenaar. Bij een consult kan ik een of meerdere van deze gaven gebruiken.

 Al heel vroeg wist ik hoe dingen in elkaar zaten, zonder ergens voor geleerd te hebben. Ik ontwikkelde mijzelf en op een gegeven moment in mijn leven wist ik dingen van mensen zonder ooit met hen gepraat te hebben en ik voelde mensen aan . Ik wist van – en voelde hun blijdschap, boosheid en andere emoties.

Na de geboorte van mijn kinderen werd dit versterkt en uiteindelijk heb ik de cursus Mediumschap en Trancehealing gedaan. Hier heb ik veel geleerd over mijzelf en wat ik kan doen voor de medemens. Ik zie mijzelf nu als een kanaal voor twee werelden. De spirituele wereld geeft via mij berichten door en deze gebruik ik om de mensen hier op aarde ( verder) te helpen op hun spirituele reis en met hun persoonlijke ontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig geworden en vind je het leuk om meer te willen weten over het spirituele ? Heb je een luisterend oor of hulp nodig in de vorm van healing?

Bel me dan op: 06-30375058